Kuinka ekologinen ostamasi puupriketti on?

Suomessa myynnissä olevista puubriketeistä lähes kaikki ovat valmistettu ulkomailla (Venäjä, Ukraina, Valkovenäjä, Baltian jne.). Puutteelliset tiedot tuotteesta ja alkuperämaasta ovat puubriketeissä hyvin yleisiä. Tuotetiedot ja valmistusmaa tulisi käydä ilmi pakkauksesta, mutta valitettavan usein näkee, että tiedot ovat vajaita tai ne puuttuvat jopa kokonaan. Kuluttajalla on oikeus saada tuotetiedot, mutta tietääkö aina myyjäkään niitä? Me Bioklapin jälleenmyyjinä haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä myymämme tuotteen kanssa.

Bioklapi Oy:n puubriketit, Bioklapit, on valmistettu Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Bioklapit valmistetaan sahanpurusta, jota syntyy ylijäämänä hirsitaloja valmistavan Kontiotuote Oy:n tehtaalla. Kontiotuote Oy sijaitsee samassa pihapiirissä kuin Bioklapi Oy, joten raaka-aine saadaan käyttöön helposti, ilman kuljetuskuluja.

Jos valitset Bioklapeja, niin tiedät, mistä ja missä ne on valmistettu. Pystyt lukemaan tiedot Bioklapin tuoteselosteesta ja samalla voit lukea myös Bioklapien käyttöohjeet.

Tutustu sivuillamme Faktaa tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää Yhteystiedot