- Tuttuun tapaan, mutta tällä kertaa kaksi Bioklapia pilkottuna Uuni Pesään.
- Eilisestä sulateltu Luomupossun maksa pussista pois, Näissä maksoissahan ei ole minkään näköistä kalvoa (luomupossu.fi) joten maksa vain huuhdellaan kylmällä vedellä ja paiskataan foliolla vuorattuun uunivuokaan.
- Mausteita taas mielensä mukaan. Klabinetin koekeittiö laittoi tällä kertaa.
- Amerikan Kurkkusalaattia 3 rkl.
- Kasvisliemikuution
- ”SambaOlek zilisoosista” teelusikallisen
- musta ja maustepippuria
- Vettä joukkoon että maksa peittyi, Foliopaketti kiinni ja kansi päälle
Tämän jälkeen koko komeus hiilloksille ritilän päälle. Noin 1 tunti ja uunista ulos!
Tästä sitten perunoitten kanssa, leikaten siivuja, tai sitten tällä kertaa paloja ja valmisteltiin perinteinen Luomupossun maksa stroga´nöffi.